сите категории

Нашата предностЗошто да не изберете

Претпријатието се фокусира на полето за производство на индустриска опрема за ладење, е збир на истражување и развој, производство, продажба, сервис во една од современите индустриски производствени компании.

СервисСервис
Сервис

24-часовни онлајн повеќејазични услуги, Професионален тим за техничка услуга по продажбата во странство, упатства за инсталација и пуштање во работа се достапни на локацијата.

технологијатехнологија
технологија

Врз основа на научни и технолошки иновации, претпријатието воведува меѓународна напредна технологија на производство и создава стандардизирана, интелигентна и модерна производна линија

развојразвој
развој

Од своето основање, има формирано стратешки партнерства со голем број претпријатија, а нејзините производи се извезуваат во Африка, Блискиот Исток, Југоисточна Азија, Австралија, Јужна Америка и други повеќе од 130 земји и региони

тимтим
тим

Претпријатието собра многу млади и перспективни, искусни луѓе со високи идеали, формирајќи професионален тим за истражување и развој, сервисен тим и производствена база, генијалност да создаде квалитетна опрема и услуга

Производи

Повеќе производи Испраќам барање сега

Индустриски апликации

Опремата за ладење Icemedal секогаш се користи во различни области и различни проекти.

Бетонско ладење
Преработка на месо и живина
Апликации за хемиска и обработка на бои
Комерцијална услуга за мраз
Преработка на водни производи
Отстранување на топлина во полињата со зеленчук и овошје
Бетонско ладење
Преработка на месо и живина
Апликации за хемиска и обработка на бои
Комерцијална услуга за мраз
Преработка на водни производи
Отстранување на топлина во полињата со зеленчук и овошје
Повеќе индустрии

Профил на компанијата

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd. е основана во 2019 година, специјализирана во областа на производство на индустриска опрема за ладење. Ние сме модерна индустриска производствена компанија која интегрира истражување и развој, производство, продажба и услуги, посветена на техничко истражување и развој на предни магацини со ладен ланец, работилници за преработка и сортирање храна на ниски температури, опрема за брзо замрзнување и свежо чување и производство на интелигентни извори на студ, машини за мраз со снегулки, машини за мраз во коцки, машини за мраз со цевки, машини за мраз со блокови и други производи.
Повеќе
Профил на компанијата

Сертификат

сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати

Дружете се со нас

Жешки категории

0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна